top of page

Доставка и Замяна на продукти

Информация за доставка

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. 

Таксите обявени по долу са ориентировъчни.
Ние ще се отнесем по отделно към всеки в зависимост от случая .

Срокът за комплектоване на поръчката е от 2 до 7 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от  вносителя на дадения продукт. В някои случаи (изработка по поръчка) срокът за доставка може да се увеличи, за което ще бъдете своевременно уведомени.

Всички подробности относно доставката ще бъдат уточнени в телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка.

За да изчислите точната сума за доставка, моля посетете www.speedy.bg  и  www.econt.com  .

Към цената за доставка се начислява такса наложен платеж – 1% от инкасираната сума.

В тази такса се включват: застраховка на пратката, застраховка на пренос на пари в брой, разноски по отчитане и др.
За доставка в неработен ден +2 лв.
За доставка с фиксиран час + 2 лв.

Плащането се извършва при доставката, банков път или чрез кредитна или дебитна карта!

РЕКЛАМАЦИИ

ГАРАНТИРАМЕ, че ако се почувствате неудовлетворени от доставените продукти ще ги сменим с други или ще върнем обратно получените за тях пари.
Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.Условия за безплатна доставка:
1. Сумата на поръчаните стоки да надхвърля 250.00лв.
2. Доставката се извършва за 2-3 работни дни (при наличие на стоката).
3. Доставка до най-близкия офис на съответния куриер.

 

Всички продукти са с гаранция и подсигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз!

Връщане и замяна на продукти

Имате право да върнете продукта в срок от 7 работни дни от датата на получаване /отнася се за стоки,закупени чрез продажба от разстояние/.Съгласно закона за защита на потребителите клиентът няма право да се отказва от договор за продажба на стоки, който е сключен в магазина. Член 55 , ал. 1 от Закона за защита на потребителите се прилага единствено за договори, сключени от разстояние, при положение, че изявлението от клиента е направено в сроковете и при условията на Закона /съгласно чл.55 , ал. 1 срокът е седем работни дни , считано от получаването на стоката от клиента /. Съгласно чл. 55 , ал. 7 от Закона за защита на потребителите, при отказ от договора за продажба, сключен от разстояние , потребителят е длъжен да съхранява получената стока , нейното качество и безопасност. За надлежно упражняване на правото си на отказ, клиентът следва да предостави на “НИКСИ “ ЕООД стоката във вида, в който я е получил, с ненарушена опаковка и неизползвана, придружена от всички оригинални документи. В случай, че е нарушена опаковката или стоката е използвана, както и при непредставяне на необходимите документи, клиентът няма право да се откаже от договора, както и да получи обратно платената сума. Рекламациите се предявяват в обекта, от който е закупена стоката, а в случай на продажба от разстояние – по пощата или с куриер. ЗЗП не важи и не се прилага за клиенти, които са юридически лица. Закона е създаден , за да обслужва интересите на физическите лица и затова само те могат да се възползват от него.

bottom of page