top of page

Ние сме вашият 
магазин за градинска и поливна техника

Защо Да Изберете Нас?

  • Качество и Надеждност: Ние се гордеем с нашите продукти и гарантираме високо качество и надеждност на всяка една покупка.

  • Широка Гама от Продукти: Независимо дали сте професионален градинар или начинаещ, при нас ще намерите точно това, което ви трябва.

  • Професионален Съвет: Нашите експерти са на разположение, за да ви консултират и предложат най-добрите решения за вашата градина.

  • Удобна Доставка: Ние грижим се за вашето удобство и доставяме вашите поръчки до вратата ви.

Ние сме тук, за да ви помогнем да поддържате вашата градина в перфектно състояние през цялата година. Изберете най-доброто градинско оборудване и продукти за косене на трева от нашия магазин и се насладете на красива и поддържана градина. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация. Благодарим ви, че избрахте нас за вашите градински нужди!

404756078_412434487841115_8888563114815440168_n.jpg

Конкретни цифри - ясни представи

2​десет

Магазина в цялата страна

300хиляди

Доволни потребители

50милиона

Продажби годишно

Нашата цел

В Никси вярваме, че добре поддържаната градина е не само красива, но може да осигури и безброй предимства. Ето защо стратегията с нашите клиенти е да осигурим най-качествените машини за обработка на трева, дървета и земя. Ние работим усилено, за да разберем вашите уникални нужди и да предоставим персонализирани решения, които отговарят на вашите специфични изисквания. Също така се ангажираме да ви помогнем да поддържате градината си в перфектно състояние през цялата година!

niksi-eu-niksieood.png
Roskin design-ideas-39.png
bottom of page