top of page
  • Снимка на автораniksi.eu

Потопяема Помпа 5900/4 INOX AUTO

Автоматичната потопяема, нагнетателна, иноксова помпа GARDENA 5900/4 е високоефективна помпа за напояване и домашно водоснабдяване. Тя пренася големи количества вода от кладенци и резервоари ефективно и ефикасно. Тя е не само мощна по отношение на налягането, но и почти безшумна. Водата може да се извлича безпроблемно дори от по-големи дълбочини.

Впечатляващите възможности на помпата с капацитет до 5900 l/час и работно налягане от 3,5 бара се демонстрират от възможността ѝ да работи с до три спринклера едновременно. Автоматичната потопяема нагнетателна помпа 5900/4 инокс позволява по-ефективно и екологично напояване благодарение на автоматичната функция за превключване, която стартира помпата, когато водата е необходима, и я спира отново автоматично, когато вече не е нужно да се подава вода – това спестява както вода, така и енергия, и е задължително за домашно водоснабдяване. Възможно е дори напълно автоматично поливане в съчетание с компютър за напояване.

Благодарение на вградения възвратен клапан водата е винаги на ваше разположение много бързо. В случай на изтичане от тръбата за вода защитата от протичане спира помпата, за да предотврати повреда. Патентовата програма за малки количества осигурява гладка работа с малки уреди, като перални или системата за капково напояване Micro-Drip-System.

Практичната помпа има диаметър от едва 149 mm и това позволява да се използва за кладенци с диаметър от 150 mm. Приложени са въже с дължина 20 m и свързващ кабел с дължина 15 m за повече възможности за употреба. Благодарение на висококачествения корпус от неръждаема стомана и връзката от неръждаема стомана помпата е защитена под водата и осигурява стабилност с фиксирани тръби.

В случай на образуване на утайки на дъното на кладенеца разполагате с бързо решение: помпата може да се използва с плаващ смукател – уникално гъвкаво решение! Помпата и свързващите устройства са защитени от запушване и повреда благодарение на филтъра с голям обем, който се почиства лесно.

Висока ефективност, надеждност, издръжливост – автоматичната потопяема нагнетателна помпа 5900/4 инокс от GARDENA е всичко, което Ви е необходимо и благодарение на висококачествените си компоненти, тя ще бъде ваш верен помощник.





1 преглеждане0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page