top of page
  • Снимка на автораniksi.eu

Градинска Ножица BAHCO P121-23-F

Готови ли сте да подобрите техниката си за подрязване и да направите градинарските си задачи леки? Не търсете повече! Това което Ви е липсвало до сега е било ножиците BAHCO P121-23-F .

BAHCO P121-23-F притежава страхотно остро и издръжливо острие, което без усилие реже клони, осигурявайки чисто оформяне и подрязване. Проектирани с мисъл за удобството на потребителя, BAHCO P121-23-F могат да се похвалят с ергономична дръжка, която пасва плътно в ръката Ви. Дръжките разполагат със заключващ механизъм, телена закопчалка в края си и са изработени от щампована пресована стомана.



Мощността на остриетата на ножицата при рязане се дължи на иновативна технология на острието. То осигурява дълготрайна острота и чисто рязане с по-малко триене. Самия уред е удобен и благодарение на по-лесния достъп до места, дължащ се на тясната режеща глава на  BAHCO P121-23-F. Тези ножици ще Ви дадат увереността от, която се нуждаете, за да достигнете дори до най-трудните места във вашата градина. Инвестирането в BAHCO P121-23-F е инвестиция в издръжливост. Този ножици за подрязване е създадени да издържат дълго, с висококачествени материали, които издържат на тежките условия на редовна употреба. 


Марката BAHCO не забавя и безопасността, която е от първостепенно значение и ножите BAHCO P121-23-F й дават приоритет. Те разполагат със сигурен заключващ механизъм, свеждащ до минимум риска от инциденти по време на употреба. 


Ако търсите съчетание на сила и комфорт при работа в перфектна хармония, то тези ножици са за Вас! Шведска марка BAHCO вече над 150 години е новатор, който въвежда най-модерните инструменти в света.


 BAHCO P121-23-F ви очаква при нас!




6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page